DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Banyumas (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Banjarnegara (http://forum.detik.com/showthread.php?t=1496)

djokdjamaica 22nd September 2007 14:10

Banjarnegara
 
hayo ana sing sekang kota gilar gilar apa ora kiye

pada ngumpul nang kene ya kang mbekayu

GnoyVanNdaroe 24th September 2007 11:07

Quote:

Originally Posted by djokdjamaica (Post 11493)
hayo ana sing sekang kota gilar gilar apa ora kiye

pada ngumpul nang kene ya kang mbekayu

iya iki aq ya sekang banjar pisan.............
lahir nang banjar.......
kuliah nang surabaya........
kerja nang Tanjung Pandan, Bangka belitung........... dadi anak pulau.........

SAVDee 22nd January 2008 13:27

Misi Om-Tante...............
__________________________________________________ _______________
SAVDee...Keliling Nusantara...Dari Purbalingga

adnim 23rd January 2008 10:59

siap luurrr...

hariz_soechem 24th January 2008 18:33

Sepi temen ya, wong banjar si pada aring ngendi kiyeh...:getok:

hariz_soechem 25th January 2008 14:22

ayuh kakang mbekayu pada dopokan nang kene...:gossip::clap:

INTROVERT 1st February 2008 15:10

Banjar...banjar...ayu tangi....diramekna la....Banyumas karo Purbalingga wis rame ko....

INTROVERT 25th March 2008 09:59

balangna nduwur...kon dirameni neng Kang AGUNGBARA.......

maseko 25th March 2008 10:40

Quote:

Originally Posted by INTROVERT (Post 1582096)
balangna nduwur...kon dirameni neng Kang AGUNGBARA.......

iyaa kiye , wing si Agungbara nggoleti wong Banjar .. mbuh neng ndi yaa?

maseko 26th March 2008 10:12

Quote:

Originally Posted by INTROVERT (Post 1582096)
balangna nduwur...kon dirameni neng Kang AGUNGBARA.......

mbuh bocahe malah ilang kae??? :getok:


All times are GMT +8. The time now is 07:00.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.