DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Banyumas (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=176)
-   -   komunitas cah cilacap (http://forum.detik.com/showthread.php?t=90807)

ramane_wildan_clp 9th March 2009 22:17

komunitas cah cilacap
 
poro sedulur saking cilacap monggo sami ngumpul..
:clap::clap::clap::cheers::cheers:

rani2606 10th March 2009 11:50

Melu ngompulah
 
wong cilacap, desane kawunganten .....



Quote:

Originally Posted by ramane_wildan_clp (Post 6926123)
poro sedulur saking cilacap monggo sami ngumpul..
:clap::clap::clap::cheers::cheers:


CYPOX 10th March 2009 12:43

Quote:

Originally Posted by rani2606 (Post 6932572)
wong cilacap, desane kawunganten .....

kawungantene ndi....
aku wong ksugihan.....:music::music:

ramane_wildan_clp 14th March 2009 17:42

sepi temen seh... ayo podo ngumpul...:singer:

ramane_wildan_clp 14th March 2009 18:17

Quote:

Originally Posted by rani2606 (Post 6932572)
wong cilacap, desane kawunganten .....

kawungantene ngendi yu..
mamasku ya dadi guru nang kawunganten nang panikel....

uki2000 14th March 2009 21:30

ayuuu!!!!!!!!!!
 
Quote:

Originally Posted by ramane_wildan_clp (Post 6926123)
poro sedulur saking cilacap monggo sami ngumpul..
:clap::clap::clap::cheers::cheers:

.......................
enyong andil pak!!! kapan kiye pada gendu2 rasa

redilaz 6th April 2009 17:45

Quote:

Originally Posted by ramane_wildan_clp (Post 6926123)
poro sedulur saking cilacap monggo sami ngumpul..
:clap::clap::clap::cheers::cheers:

bocah nusawungu ana pa ora kiye

redilaz 6th April 2009 17:48

Quote:

Originally Posted by ramane_wildan_clp (Post 6926123)
poro sedulur saking cilacap monggo sami ngumpul..
:clap::clap::clap::cheers::cheers:

ramane tumon bocah nusawungu ra sing pada ngumpul

rani2606 12th April 2009 07:44

seputaran kawunganten bae
 
aku kawungantene kang...desa ne karang sari....
kiye lagi sarapan medoan kiye..karo jangan kangkung, kawunganten siki apa2 larang (kayane urip nang kene kok ...gedhe ya biaya ne...? mumet












Quote:

Originally Posted by CYPOX (Post 6933866)
kawungantene ndi....
aku wong ksugihan.....:music::music:


clikpc 18th April 2009 17:51

Aku wong Cilacap
Manggone nang Ketapang

Melu gabung karo sedulur Cilacap ya...:hface:


All times are GMT +8. The time now is 22:02.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.