DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Banyumas (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Gambar tentang Banyumasan (http://forum.detik.com/showthread.php?t=28393)

maskiko 11th March 2008 08:11

Gambar tentang Banyumasan
 
ana sing nduwe gambar2 tentang banyumasan? sekang dolanan, jogetan, panganan, tempat rkerasi, terminal... pokoke apa baen lah... sing penting ana keterangane... trus aja kelalen dinehi komentar ya?

makan_ati 11th March 2008 13:09

http://i157.photobucket.com/albums/t...a/Image089.jpg

Pantai teluk penyu

INTROVERT 12th March 2008 08:36

Quote:

Originally Posted by makan_ati (Post 1428010)

wong loro kuwe sapa kang?
Nyonyane karo putrine apa ya?
deneng peteng...wajahe ora keton....
=====================================
inyong gole nglebokna potrek ora dadi2...kepriben kiye? :smoking:

makan_ati 12th March 2008 09:04

Quote:

Originally Posted by INTROVERT (Post 1436731)
wong loro kuwe sapa kang?
Nyonyane karo putrine apa ya?
deneng peteng...wajahe ora keton....
=====================================
inyong gole nglebokna potrek ora dadi2...kepriben kiye? :smoking:

Mbuh sapa, lha wong enyong entuk sekang google...:devilish:

Carane upload gambar sing ora perlu nglebokna URL seh kepriwe?

INTROVERT 12th March 2008 13:38

Gagean sing teyeng nglebokna...........nyong sing ora teyeng ya bagian ngometari thok.......

maseko 13th March 2008 07:39

Quote:

Originally Posted by INTROVERT (Post 1440793)
Gagean sing teyeng nglebokna...........nyong sing ora teyeng ya bagian ngometari thok.......

lhaa kepriwe sih kang Introvert? ora bisa mlebu Photobucket apa ?

maseko 13th March 2008 11:50

Stasiun Purwokerto

http://i225.photobucket.com/albums/d...yo/5990777.jpg

maseko 13th March 2008 11:52

toko kelontong tradisional di Ajibarang

http://i225.photobucket.com/albums/d...yo/5989835.jpg

INTROVERT 13th March 2008 12:28

Quote:

Originally Posted by maseko (Post 1452684)

Angger Kang MASEKO lha mesti ora adoh2 sekang ril sepur lho?.........:smoking:

maseko 13th March 2008 13:35

Quote:

Originally Posted by INTROVERT (Post 1453341)
Angger Kang MASEKO lha mesti ora adoh2 sekang ril sepur lho?.........:smoking:

kepenak sih numpak Sepur... romantis looo... timbang motormabur , kepenak sepur laah...


All times are GMT +8. The time now is 19:26.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.