DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Banyumas (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=176)
-   -   plat nomor kendaraan karesidenan banyumas (http://forum.detik.com/showthread.php?t=38192)

atobralink 12th May 2008 21:26

plat nomor kendaraan karesidenan banyumas (oot ya olih)
 
siki kan plat nomor kendaraan neng sekitaran banyumas wis akeh banget... sing ngerti bagi info nang kene lahh pada...

contone :
R xxxx AC = Kab Purbalingga Kec Purbalingga...

ayuh... sing ngerti dimulaih....

otegoohp 12th May 2008 21:30

R XXXX B,R XXXX *B,R XXXX T,R XXXX *T,R XXXX K,R XXXX *K=Cilacap
R XXXX A,R XXXX *A,R XXXX H,R XXXX *H=Purwokerto

otegoohp 12th May 2008 21:31

Quote:

Originally Posted by ato bralink (Post 2228582)
siki kan plat nomor kendaraan neng sekitaran banyumas wis akeh banget... sing ngerti bagi info nang kene lahh pada...

contone :
R xxxx AC = Kab Purbalingga Kec Purbalingga...

ayuh... sing ngerti dimulaih....

pokoke sing mburine C kiye Purbalingga, sing mburine D kae Banjarnegara

atobralink 12th May 2008 21:40

Quote:

Originally Posted by otegoohp (Post 2228617)
R XXXX B,R XXXX *B,R XXXX T,R XXXX *T,R XXXX K,R XXXX *K=Cilacap
R XXXX A,R XXXX *A,R XXXX H,R XXXX *H=Purwokerto


kan siki wis akeh kombinasine... lah kue kombinasi sisih mburi nglambangaken kec apa ora sie kang...

inyong ngertine
R xxxx ?A Banyumas
R xxxx ?B Cilacap
R xxxx ?C Purbalingga
R xxxx ?D Banjarnegara
Pernah weruh sing pelate R xxxx MK, kye anu ngendi

otegoohp 12th May 2008 22:02

Quote:

Originally Posted by ato bralink (Post 2228686)
kan siki wis akeh kombinasine... lah kue kombinasi sisih mburi nglambangaken kec apa ora sie kang...

inyong ngertine
R xxxx ?A Banyumas
R xxxx ?B Cilacap
R xxxx ?C Purbalingga
R xxxx ?D Banjarnegara
Pernah weruh sing pelate R xxxx MK, kye anu ngendi

Ya kue sekang Cilacap

atobralink 12th May 2008 22:06

Quote:

Originally Posted by otegoohp (Post 2228907)
Ya kue sekang Cilacap

Kue kur nggo kec tertentu, apa bisa nggo seluruh cilacap kang...?

otegoohp 12th May 2008 22:11

Quote:

Originally Posted by ato bralink (Post 2228944)
Kue kur nggo kec tertentu, apa bisa nggo seluruh cilacap kang...?

Motore kakangku sing kec Cil-Tengah deneng pada baen karo sing Cil-Sel...R xxxx TK

atobralink 12th May 2008 22:17

Quote:

Originally Posted by otegoohp (Post 2228987)
Motore kakangku sing kec Cil-Tengah deneng pada baen karo sing Cil-Sel...R xxxx TK

oooh kaya kue ya kang... tekira sie angger kombinasi mburine kae menunjukan kecamatan utawa kawedanan tertentu.... kesuwun kang....

tovfha 13th May 2008 00:22

Montorku R 4471 GK
hayooo? kebumen apa wonosobo? :D

otegoohp 13th May 2008 07:34

Quote:

Originally Posted by tovfha (Post 2230502)
Montorku R 4471 GK
hayooo? kebumen apa wonosobo? :D

Kayane sih kue plat Bandung mas


All times are GMT +8. The time now is 18:28.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.