DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Film (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   The Last Airbender(Live Action of Avatar Nickelodeon)(2010/2011) (http://forum.detik.com/showthread.php?t=91534)

t4kumi 13th March 2009 19:08

The Last Airbender(Live Action of Avatar Nickelodeon)(2010/2011)
 
Setelah mengobrak-ngabrik semua page di Thread Film, ternyata blom ada thread film ini, di index juga ga ada, jadi kubuat aja... kalau udah tolong di merge aja yah mod :D

Kutipan dari wiki :
Quote:

On January 8, 2007, Paramount Pictures' MTV Films and Nickelodeon Movies announced that they have signed M. Night Shyamalan to write, direct and produce a trilogy of live-action films based on the series; the first of these films will encompass the main characters' adventures in Book One. The film was in a dispute with James Cameron's film Avatar regarding title ownership, which resulted in the film being titled The Last Airbender. It is set for release on July 2, 2010. Shyamalan was attracted to the series because of its inspiring martial arts and spiritual theme, after being introduced to the program by his children. Filming will begin in March 2009 and take place in Philadelphia and Greenland. Producer Frank Marshall stated the film may be moved to later in 2010 or even to early 2011, and that some filming could happen in the Far East.

According to an interview with the co-creators in SFX Magazine, Shyamalan came across Avatar when his daughter wanted to be Katara for Halloween. Intrigued, Shyamalan researched and watched the series with his family. "Watching Avatar has become a family event in my house ... so we are looking forward to how the story develops in season three," said Shyamalan. "Once I saw the amazing world that Mike and Bryan created, I knew it would make a great feature film."

Avatar co-creators Mike DiMartino and Bryan Konietzko have come forward to voice their opinion within an interview regarding M. Night Shyamalan writing, directing and producing the film. The two displayed much enthusiasm over Shyamalan's decision for the adaptation, stating that they admire his work and, in turn, he respects their material. M. Night Shyamalan said he will write the second film while preparing to shoot the first. James Newton Howard, who has composed all of Shyamalan's films since The Sixth Sense, will compose The Last Airbender.

Shyamalan originally offered the roles of Aang to karate-trained Texan Noah Ringer; Sokka to Jackson Rathbone (Twilight); Katara to Nicola Peltz (Deck the Halls); and Zuko to Jesse McCartney. The casting of white actors triggered negative fan reaction marked by accusations of racism, a letter-writing campaign, and a protest outside of a Philadelphia casting call for movie extras. Rathbone dismissed the complaints, saying "I think it's one of those things where I pull my hair up, shave the sides, and I definitely need a tan. It's one of those things where, hopefully, the audience will suspend disbelief a little bit." In February 2009, Dev Patel replaced McCartney, whose tour dates conflicted with a boot camp scheduled for the cast to train in martial arts.
Untuk Noah Ringer yang akan berperan sebagai Aang sejauh ini belum aku temukan gambarnya di google... ^ ^, but yang jadi Zuko? Dev Patel... diakan yang maen di Slumdog Millionaire gak?? semoga film ini bagus seperti serial animasinya... masih lama sih kemungkinan rilis 2010 or 2011, tapi gppkan dibuat threadnya dulu? ... semoga aku diberi kesehatan dan bisa selalu meramaikan thread yang kubuat ini.. aminn... kalau ada update terbaru yang kubaca... langsung kupost deh ;)

mannacantik 13th March 2009 20:02

Pertamaxxxxxxxxxxxxxxxxx

asal lu rajin aja update info nya, gue akan sering mampir :)

killua 13th March 2009 20:09

masih lamaaaaa.............:nyerah::nyerah::nyerah:

t4kumi 13th March 2009 20:22

Quote:

Originally Posted by mannacantik (Post 6994758)
Pertamaxxxxxxxxxxxxxxxxx

asal lu rajin aja update info nya, gue akan sering mampir :)

Aku belum nemuin blognya film ini.. kyk dragonball evolution... biasanya update2 baru bisa didapat di blognya... ntar googling juga deh.. ^ ^

Btw Noah Ringer masih asing bagiku... ada yang punya picnya? di wiki katanya dia aktor cilik dan juara karate... info2 kebanyakan kudapat dari wiki, tapi terkadang wiki juga bisa salah

Quote:

Originally Posted by killua (Post 6994816)
masih lamaaaaa.............:nyerah::nyerah::nyerah:

Iya masih lama... tapi biasanya gak kerasa udah 2010 aja :cekakakan:

mannacantik 13th March 2009 20:53

Noah Ringer

http://lh5.ggpht.com/_7FKsLpdNk4k/SY...hringerqg6.jpg


http://pics.livejournal.com/dndragon...c/0002t8a4.jpg

t4kumi 13th March 2009 21:00

Ok thanks buat manna... tapi ntar liatnya.. skarang gy kerja... situs2 luar di block hahaha... gambar itu di embed dari situs luarkan?? gak kliatan ^ ^ kalo bisa di attacht aja... :D kalo ngerepotin ya jangan deh.. pas selsai kerja baru kuliat..

mannacantik 13th March 2009 21:02

Quote:

Originally Posted by t4kumi (Post 6995240)
Ok thanks buat manna... tapi ntar liatnya.. skarang gy kerja... situs2 luar di block hahaha... gambar itu di embed dari situs luarkan?? gak kliatan ^ ^ kalo bisa di attacht aja... :D kalo ngerepotin ya jangan deh.. pas selsai kerja baru kuliat..

besok ya gue attach, soalnya lemot banget :lol:

t4kumi 13th March 2009 21:15

Quote:

Originally Posted by mannacantik (Post 6995262)
besok ya gue attach, soalnya lemot banget :lol:

hahaha.. gpp .. kalo disini karena situs2 luar diblock malah kalau buka situs2 lokal seperti forum detik ini malah jadi kenceng banget... :D

embah-dukun 13th March 2009 21:19

kalo gw liat dev patel itu malah lebih cucok sokka
zuko?...kurang galak kurang bengis

embah-dukun 13th March 2009 21:26

zuko?? :sweatdrop:
http://www.reelmovienews.com/images/...atel-photo.png

sokka...:gembira:


All times are GMT +8. The time now is 16:53.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.