DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Yogyakarta (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Yuk Podho Kenalan .... (http://forum.detik.com/showthread.php?t=135)

pogung177 17th September 2007 04:25

Yuk Podho Kenalan ....
 
Sing ning jogja... sing ning angkringan...ayo..do podho kenalan...
jeneng nick: Pogung
lokasi: Pogung (lor teknik ugm)
lama tinggal: luweh ko 8 tahun... ning ora mahasiswa abadi
pekerjaan: srabutan

... weh gantian dong leh kenalan, njur kok ak thok ..!!
sopo singgelem kopi darat, hallal bihalal habis Lebaran..?

adisini 17th September 2007 08:35

melluu
 
melu melu
jenengku adi. salam kenal mas pogung dan konco2. mas pogung sing tukang dolanan adsense yo?:D kapan2 minta tandatangane kang. aku di jogja, sekarang lagi kuliah di amikom. kebetulan sekarang masih no maiden. cerak karo kang pogung, aku mung nang wetan FT UNY kok kang. nang gang alamanda. tapi kayake wes arep pindah

Bambang_kuncung 17th September 2007 09:08

Kenalan yoo cah!
 
heheehee. kenalan yoo cah aku wong jowo asli sing saiki lagi manggon ono sumatra. wis jan tenan aku kangen banget karo tlatah jowo, opo maneh karo panganane

zildjidan 17th September 2007 09:19

eh
 
..ono opo iki :confused:

east3oy 17th September 2007 09:23

East3oy hadir :D

laluvirtual 17th September 2007 09:41

melu2....
jenengku Laluvirtual:)

eSilaturahim 17th September 2007 09:56

Salam kenal Juga
 
Aku juga di Jogja.
Diseriusi aja temu daratnya, ditentukan kapan halal bihalalnya.

diatas tgl 22 Oktober aja, banyak yang bisa datang.


Setio Budi Cahyono
0817 043 7879
0274 - 7453 462

kelakuan 17th September 2007 09:57

aku ndaptar...
nama: arya
posisi: baciro

di_2t 17th September 2007 09:58

wolo2.....sodara2.......
 
semarang semarang .............
sala kenal buat kalian smua '

b4jingf4i 17th September 2007 10:01

melu ah...
aq sifu,,teko jogja tapi kuliah ning bandung (teteup semangat "berhati nyaman")

ayo kapan halal bilhalal skalian pas aq mulih jogja...??


All times are GMT +8. The time now is 19:21.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.