DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Yogyakarta (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Cita-citamu, kekarepanmu lan kepenginanmu... (http://forum.detik.com/showthread.php?t=63588)

thenmustibas 10th October 2008 16:08

Cita-citamu, kekarepanmu lan kepenginanmu...
 
Koyone wis mulai garing nganti trit2 lawas do disunduli meneh...
Makane tak gawe trit anyar mek iso nggo reriungan tapi ojo terlalu oot ndak nggo digembok. Trit iki mengakomodir cita2mu, kekarepanmu lan kepenginanmu. Iso dalam jangka pendek iki, bahkan kepenginanmu dino iki utawa cita2mu sing sifate jangka panjang. Mungkin dengan mendeklarasikan nang kene dadi sansaya termotivasi olehe mujutake lan mungkin sopo ngerti cah2 liane nang kene iso nyengkuyung nganggo dungo, paling ora minimal nyemangati... Monggo :sunny:

cah.ayu 10th October 2008 16:11

kayane wes tau... :D

Legendar_Gong 10th October 2008 16:11

Quote:

Originally Posted by thenmustibas (Post 4700651)
Koyone wis mulai garing nganti trit2 lawas do disunduli meneh...
Makane tak gawe trit anyar mek iso nggo reriungan tapi ojo terlalu oot ndak nggo digembok. Trit iki mengakomodir cita2mu, kekarepanmu lan kepenginanmu. Iso dalam jangka pendek iki, bahkan kepenginanmu dino iki utawa cita2mu sing sifate jangka panjang. Mungkin dengan mendeklarasikan nang kene dadi sansaya termotivasi olehe mujutake lan mungkin sopo ngerti cah2 liane nang kene iso nyengkuyung nganggo dungo, paling ora minimal nyemangati... Monggo :sunny:

:lol::lol::lol:

sadurunge digembok..:lol:
cita2ku mengko bengi arep nonton :D

kembang 10th October 2008 16:20

kekarepanku....utangku gek ndak lunas....:sleeping:

thenmustibas 10th October 2008 16:24

Quote:

Originally Posted by cah.ayu (Post 4700744)
kayane wes tau... :D

Aku tas ngecek daftar trit Reg Jogja karo mbuka DF Reg Jogja halaman2 mburi kok koyone ra ono trit koyo ngene. Mbok tulung dimunculke link-e trit sing podo. Kekarepanku, mugo2 rung ono trit sing madani mek iso lanjuuutt :D

amil 10th October 2008 16:33

iso dadi wong sing dhuwe keluwihan koyo signature sing ta'enggo....

cah.ayu 10th October 2008 16:41

Quote:

Originally Posted by thenmustibas (Post 4701036)
Aku tas ngecek daftar trit Reg Jogja karo mbuka DF Reg Jogja halaman2 mburi kok koyone ra ono trit koyo ngene. Mbok tulung dimunculke link-e trit sing podo. Kekarepanku, mugo2 rung ono trit sing madani mek iso lanjuuutt :D

jebul mung mirip hihihihi (trit-e lik kripik, sing suzan we nduwe cita2,nek kowe?)
hihihi mohon mangap pakdhe :hi:

lajel 11th October 2008 00:43

dadi koncone member df reg.ngayojo

parto_sentono 11th October 2008 03:06

pengen ngebom gedung putih :smoking:

Ceye 11th October 2008 09:11

Quote:

Originally Posted by kembang (Post 4700937)
kekarepanku....utangku gek ndak lunas....:sleeping:

Emange utangmu piro sich mbak kembang? :speachless:


All times are GMT +8. The time now is 01:34.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.