DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Lounge Bandung - Ngobrol Didieu (http://forum.detik.com/showthread.php?t=24024)

Mang_udunk 19th December 2007 13:23

akang-akang dan teteh-teteh pami bade ngobrol sok didieu wae nya!
 
:clap: hatur nuhun

Mang_udunk 19th December 2007 13:24

kumaha ka ayaan naga ra cu,,,,,!!!

sy4p 19th December 2007 13:25

Sami-sami.

hishigi-mibu 19th December 2007 13:26

bebas ngobrol naon wae didieu teh nya? ngacapruk? OOT?

asgartea 19th December 2007 13:28

sok atuh urang ngawitan ngobrol :speachless:

hishigi-mibu 19th December 2007 13:29

ieu mah kata katana sarua jeung kata kata na df bandung :getok:

cep.otsmar1 19th December 2007 13:34

Ngobrol naon nya?

Ari dititah kieu mah asa jadi hese piobroleun teh.
tapi lamun dibere trit anu beneur loloba jadi ngobrol.

ah sok atuh tarik Mang Udunk

sy4p 19th December 2007 13:45

Kamari urang papanggih jeung tukang meuncit sapi di daerah ciroyom.
Teras nanyakeun, daging hasil pembagian kurban naha mun domba asa bau nyereung pisan, mun sapi asa hanyir.
Jawabanna ceuna eta domba/sapi sok dicangcang di pinggir jalan, jadi wae stress kena debu/panas/hujan sampai kabawa ka rasa dagingna.

Ulukutek Leunca 19th December 2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Cep.Otsmar (Post 461962)
Ngobrol naon nya?

Ari dititah kieu mah asa jadi hese piobroleun teh.
tapi lamun dibere trit anu beneur loloba jadi ngobrol.

ah sok atuh tarik Mang Udunk

asal ngacaprak saja kang, kan gak ada batasan.

banyak masalah mah aya jablay kan can aya yang ngabahas tah, makanan dah ada, parawan sama randa acan ka hanca tah atawa jalan - jalan ka mana saja yang ka alaman, prak ah wakca ka akang hahhahhahahah

sinyoh 19th December 2007 13:54

wak wek wokk...kecewas...keceweess...


All times are GMT +8. The time now is 12:37.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.