View Single Post
Old 21st January 2008, 10:33
#30  
SAVDee
Addict Member
SAVDee is offline

Join Date: Jan 2008
Posts: 106
SAVDee is a new comer

Talking

Quote:
Originally Posted by imagine View Post
iya, iya, kari mung ngetik thok..
ora perlu bimbingan, kaya arep gawe skripsi bae.
sing aktip ya..!!
Rika dadi pembimbinge bae ...
nek perlu pembimbing spiritual kon ming nggone Pak Kyai Supono Mustajab neng Karanganyar...kon bareng karo SUMANTO ...Huueekkk..kheeekk...kheeekk
Reply With Quote