View Single Post
Old 18th July 2008, 17:05
#15  
tomche
Mania Member
tomche is offline

tomche's Avatar

Join Date: Nov 2007
Posts: 2,428
tomche is a superstar wannabetomche is a superstar wannabetomche is a superstar wannabetomche is a superstar wannabetomche is a superstar wannabetomche is a superstar wannabe

Default

Quote:
Originally Posted by MALAIKATMALAM View Post
tanya

kalo kamera digital biasa (kodak ZD 710) dalam ruangan, mengambil foto seolah dalam studio,..harus menggunakan apa nih?
candle? night? close-up? atau apa ya?...pake blitz atau nggak?

thanks for share
kl seolah dalam studio itu mungkin maksudnya pencahayaannya memadai mungkin ya?

kl saya boleh saran sih, sebenernya jangan pake blitz built in kamera...soalnya dia ngadepnya frontal...

gak usah pake blitz, tapi pencahayaannya dibenerin aja. Misal, bisa pake lampu sorot di samping kanan kiri objek. atau kl punya, pake off camera flash.

The intoxication with power is worse than drunkeness with liquor and such, for who is drunk with power does not come to his senses before he falls.
Reply With Quote