Thread: cerita lucu,
View Single Post
Old 9th June 2008, 10:40
#2  
klewer
Registered Member
klewer is offline

klewer's Avatar

Join Date: May 2008
Posts: 45
klewer is a new comer

Default

kiyeh critane kang

ana pengantin anyar, sing lanang anke tukang njahit sing wadon anake tukang njaring.tamu wis pada bubar, lha siki waktune pengantin tilik jeroan.
siji2 klambine sing wadon di copot sampai akhire tanpa sehelai benang.terus gantian sing wadon mbukak duweke sing lanang.lha pas mbukak kolor sing wadon lang sung mlayu keweden.RIKA NGERTI SEBABE. jebulane bareng weruh celana daleme ana tulisane BERAT BERSIH 50Kg.soale ramane gole nggawekna celana dalem sekang kantong gandum.
Reply With Quote