Thread: cerita lucu,
View Single Post
Old 9th June 2008, 18:25
#6  
thepresiden_jarwo
Mania Member
thepresiden_jarwo is offline

thepresiden_jarwo's Avatar

Join Date: Apr 2008
Location: proom bumiayu whit lope
Posts: 1,330
thepresiden_jarwo is a superstar wannabethepresiden_jarwo is a superstar wannabethepresiden_jarwo is a superstar wannabethepresiden_jarwo is a superstar wannabethepresiden_jarwo is a superstar wannabethepresiden_jarwo is a superstar wannabe

Default

Quote:
Originally Posted by klewer View Post
kiyeh critane kang

ana pengantin anyar, sing lanang anke tukang njahit sing wadon anake tukang njaring.tamu wis pada bubar, lha siki waktune pengantin tilik jeroan.
siji2 klambine sing wadon di copot sampai akhire tanpa sehelai benang.terus gantian sing wadon mbukak duweke sing lanang.lha pas mbukak kolor sing wadon lang sung mlayu keweden.RIKA NGERTI SEBABE. jebulane bareng weruh celana daleme ana tulisane BERAT BERSIH 50Kg.soale ramane gole nggawekna celana dalem sekang kantong gandum.
........pada kie karo nduwur


@kang BALUNG ditunggu kie postingan e
@kang BOCAH jg hayu gemblunge ditokna.......

marhaban ya ramadhan
Reply With Quote