View Single Post
Old 16th March 2008, 04:55
#30  
maseko
Mania Member
maseko is offline

maseko's Avatar

Join Date: Sep 2007
Location: Gunung Slamet
Posts: 7,200
maseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legendmaseko Super Legend

Send a message via Yahoo to maseko
Default

ora nduwe stasiun Purwokerto sing jadul, jajal mengko tak takokna karo Railfans Railfans , ana sing nduwe apa ora?

gemiyen ana sing trekking jalur sepur lawas Purwokerto nganti Wonosobo ( jalur Serayu ) ana poto2ne ex stasiun Sokaraja, Banjarnegara mbarang...
halaa ngomongi sepur maning.....
Reply With Quote