View Single Post
Old 29th November 2007, 16:22
#23  
dooney1
Registered Member
dooney1 is offline

Join Date: Oct 2007
Posts: 8
dooney1 is a new comer

Default Di sakola teu diajar Basa Sunda

Boga budak nggeus umur 7 taun, tapi karek nyaho Basa Sunda sakecap dua kecap. Pedah di sakolana da teu diajar Basa Sunda. Boro-boro Basa Sunda, da pengantar sakolana oge make Bahasa-na Margaret Thatcher.

Nyaho Basa Sunda ti ngadengekeun kolotna ngomong jeung nini-akina. Da dulur-dulurna oge loba nu teu ngarti jeung teu bisa ngomong Basa Sunda da puguh sakolana lain di tatar Sunda.

Kumaha atuh?
Reply With Quote