View Single Post
Old 1st May 2009, 06:43
#2  
marutiy
Registered Member
marutiy is offline

Join Date: May 2009
Posts: 72
marutiy is a new comer

Default

Siki Purwokerto Dadi Kota SATRIA(sejahtera Adil Tertib Rapi Indah Aman)
siki Purwokerto terminale anyar ya kue nang daerah teluk. terminale terkenal bersih lan ora ana pengamene. Nang Purwokerto wis ora ana over boden utawa jalan searang. Namg tengah alun-alun wis ora nana dalane. dadi tambah amba alun-alune. Siki nang Purwokerto wis ana Taksi. Dadi sing arep lunga-lunga sing cepet dadi gampang.

ayo ditambahi sedulur-sedulur, urun rembug go kemajuan Banyumas.
Reply With Quote