View Single Post
Old 7th February 2008, 00:55
#10  
jawadwipa
Mania Member
jawadwipa is offline

jawadwipa's Avatar

Join Date: Nov 2007
Posts: 5,071
jawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legendjawadwipa is a legend

Default

Quote:
Originally Posted by Bakmi Rai Rai View Post


Sampun, mboten punapa-punapa, cekap sekedhik2 kemawon nulisipun, mangke menawi klentu ndak malah kula dipun kuya2 ... ...







Amargi, menawi nulise kathah2, kula nggih bingung piyambak ...
mboten mbakyu,,mbah simbah punika sampun saged nriksani pundi ingkang kromo inngil punopo ingkang dipun inggil2aken....

Yogyakarta-->Mas, mbak, nek arep ngobrol gabung neng kene yooo...
Reply With Quote