View Single Post
Old 22nd January 2008, 13:40
#3  
katro
Addict Member
katro is offline

katro's Avatar

Join Date: Oct 2007
Posts: 167
katro is a celebrity wannabe

Default

Quote:
Originally Posted by maximus View Post
halo prend2 sekalian

Nek menurutku, kok ketoke sing paling prospek kanggo bisnis ning Semarang kui bisnis panganan yo ..... kae delengo, yen wayahe jam maem, weleh2 warung2 pinggir dalan wae kebak mobil
Setuju. Nek ndelok Jogja, bandung, mBogor yang dadi lautan Distro, neng Semarang dadi Lautan Resto. Jalan Rinjani saiki akeh resto, daerah Sultan Agung, S Parman. Veteran,Gajahmada opo maneh. Sriwijaya juga. Bakery-bakery juga lumayan...cilik-cilik tur okeh... belum daerah pecinan...
Lautan resto pokokmen...
Ning sing dari luar jarang sing berjaya... contone Starbuck karo Coffe Bean durung muncul...
Reply With Quote