DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   artina nick name parawargi (http://forum.detik.com/showthread.php?t=10874)

tresna 29th December 2007 00:13

artina nick name parawargi
 
tret kuring nu kahiji uy,,bismillahhirrohmanirrohim

cik kasadaya wargi ieu forum,kuring mah hoyong terang,
eta kuat ka aneh2 nick name na, bibal,FIM,cep.otsmar,balagadona.(bororah bala meni beresih kitu..) jrrd..
pasti eta nick teh ngagaduhan hartos..
cik pasihan terang...

*punteun kang mod mun bahasa kuring hese di cerna ku para wargi,mangga di lereskeun..hatur nuhun

BUza 29th December 2007 00:19

punten ah 1st post di 1st threads kang tresna,,,

NICk abdi mah BUza....teu aya hartos nanaon...eta teh salah ketik....

tadina mah bade BUZZ hungkul...ah da kumaha atuh ieu ramo teh pabaliut ari jam 3 subuh bikin id teh,,,,:lol:

tresna 29th December 2007 00:25

Quote:

Originally Posted by BUza (Post 573811)
punten ah 1st post di 1st threads kang tresna,,,

NICk abdi mah BUza....teu aya hartos nanaon...eta teh salah ketik....

tadina mah bade BUZZ hungkul...ah da kumaha atuh ieu ramo teh pabaliut ari jam 3 subuh bikin id teh,,,,:lol:

owh kitu sajarahna teh salah ketik hihihi...

ari kuring mah
duka th kanu nick ieu teh meni resep,di forum mana wae pasti nikc kuring mah tresna...

tresna=nyaah pisan,cinta,bogoh,resep,dedeuh
nyunda pisan kan nick kuring mah...:clap:

*rek nerangkeun meni hese

BUza 29th December 2007 00:33

muhun leres....bade usul ieu mah...

mun ngiringan detik YOGYAKARTA...gentos ku TRESNO nya...omat:lol:

gumilang23 29th December 2007 01:11

punten, bade ngiringan.

upami nick name abdi mah te aya nu spesial....biasa2 wae...
gumilang23 = gumilang na mah nami panjang, tah ari 23 na mah tgl lahir.

cekap sakitu baenya.
salam. :kiss:

satria_baja_hitam1 29th December 2007 01:35

ari abimah ngangge nickname satria_baja_hitam teh pedah nuju alit resep pisan kana filmna , mun pas filmna maen teh sok cul sagala nepiken te daek dititah ngaji ( tong diturutan ieunamah ) he..he..

tepi ka ayenage ari resepnamah masih malah ges nyoba ngoleksi cocoan nana ngan hanjakal di injem ku dulur nu budak keneh tepi ka ayena te balik hiji2 acan hiks...hiks..padahal etateh nhgumpulken dina gaji jeng duit jajan :bigcry::bigcry:

geboy 29th December 2007 23:53

upami geboy hartosna nyaeta ..

gutak-gitek na mojang anu demplon geuning meuni eplok cendol, ari arti saleresna mah duka nya sugan weh aya anu terang dulur anu sejen :D

hishigi-mibu 30th December 2007 11:49

mun abdi tebak naon nu tiasa dipasihan cendol

DENjaka 30th December 2007 17:43

DENjaka

1. DENjaka = Detasement Jalamangkara Pasukan Khusus dengan Kualifikasi SEAL, UDT, infiltrasi laut dan lepas pantai yang merupakan Pasukan Elit Marinir. Jalamangkara artinya hantu penguasa laut.

2. DENjaka = Den teh sebutan urang sunda "Aden", Jaka teh nya jajaka alias pria... :D

see_hoonks 30th December 2007 22:15

ari simkuring mah pedah gaduh gingsul satilu-tilu, jadi we ku rerencangan di sebut sihung, nya we di tiap forum nick na nganggo ieu, tos janten ciri lamun cuk urang barat na mah janten Icon tea. ieu oge sunda pisan pan ??


All times are GMT +8. The time now is 22:21.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.