DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Pamali..... Pamali..... Pamali..... (http://forum.detik.com/showthread.php?t=6590)

agescool 2nd December 2007 01:33

hehehehe...aya kongres bahasa deui yeuh....:lol:

hishigi-mibu 2nd December 2007 11:35

lain kongres ta mah ngan salah kecap wungkul

agescool 2nd December 2007 11:52

nya matakan jadi kongres..ngwangKONG teu beRES-beres

hishigi-mibu 2nd December 2007 11:53

Quote:

Originally Posted by agescool (Post 276359)
nya matakan jadi kongres..ngwangKONG teu beRES-beres

tapi saya da teu mamawa bangkong jadina kumaha yeuh?

angkelprog 3rd December 2007 10:21

Eta mah inohong di bojong Bangkong

asgartea 3rd December 2007 10:33

Quote:

Originally Posted by Mang Kodok (Post 281509)
Eta mah inohong di bojong Bangkong

Euleuh si Mang Kodok geus ganti avatar-na euy.
Jigana mah bener Kang Karnadi tea......:lol:

angkelprog 3rd December 2007 10:35

Quote:

Originally Posted by asgartea (Post 281581)
Euleuh si Mang Kodok geus ganti avatar-na euy.
Jigana mah bener Kang Karnadi tea......:lol:

Bisnis....kecil2an Bos

herdianz 3rd December 2007 10:36

Quote:

Originally Posted by Mang Kodok (Post 281597)
Bisnis....kecil2an Bos

bisnis naon ? dagang swike ? alim ah halam ... :smoking:

angkelprog 3rd December 2007 11:06

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 281606)
bisnis naon ? dagang swike ? alim ah halam ... :smoking:

Kanggo restoran cina / jepang Bos,tapi ieu mah swike na nu aralit....langkung alit ti bangkong hejo.......:lol::lol:

herdianz 3rd December 2007 11:08

Quote:

Originally Posted by Mang Kodok (Post 281807)
Kanggo restoran cina / jepang Bos,tapi ieu mah swike na nu aralit....langkung alit ti bangkong hejo.......:lol::lol:

oooh bancet nyak ?


All times are GMT +8. The time now is 20:52.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.