DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Pamali..... Pamali..... Pamali..... (http://forum.detik.com/showthread.php?t=6590)

hishigi-mibu 28th November 2007 14:59

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 243278)
heuheuheu ...

OBIBO = Operasi BIlik BOlong ... :D

kaciri tukang ngintip yeuh

cep.otsmar1 28th November 2007 15:01

untung geus teu maje bilik...
kuring mah make terval....

Ulukutek Leunca 28th November 2007 15:05

Quote:

Originally Posted by hishigi mibu (Post 243335)
kaciri tukang ngintip yeuh

mun tos kapalang aya nu ngintip pek we cing jongjon mun bisa mah dingenah-ngeunah make desah, moal kungsi 5 menit ge indit pasti kabitaeun:lol:

herdianz 28th November 2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Cep.Otsmar (Post 243365)
untung geus teu maje bilik...
kuring mah make terval....

eta TV na tina bilik keneh kang ...

agescool 28th November 2007 15:08

ulah ombeh teu diseblok

Quote:

Originally Posted by asgartea (Post 243024)
bisi bau nya.....

karek ge halaman 2 geus OOT euy :lol:

bisi garing......:lol:

cep.otsmar1 28th November 2007 15:16

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 243451)
eta TV na tina bilik keneh kang ...

ayeuna mah tina seng....

Ulah sok ucing sumput lamun rek maghrib na keun..
cenah mah sok disumputkeun jurig...

Padahal mah geus waktu na ngampih...

agescool 28th November 2007 15:20

aya deui...mun awewe sasapu teu beresih..salaki na bakal brewokan.....:lol:

Ulukutek Leunca 28th November 2007 15:21

ulah sok ngaheot ti peuting bisi aya maung

padahalmah kolot rek he'es ka ganggu gandeng

hishigi-mibu 28th November 2007 15:22

ulah ngudud gunta ganti

herdianz 28th November 2007 15:22

ulah tutunjuk kanu kuburan, kudu di lamot heula curukna mun rek nunjuk

eh ieu mah lain pamali nyak ? :D


All times are GMT +8. The time now is 17:28.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.