DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Pamali..... Pamali..... Pamali..... (http://forum.detik.com/showthread.php?t=6590)

asgartea 28th November 2007 13:55

Pamali..... Pamali..... Pamali.....
 
Kolot baheula mah asa loba larangan, maksudna mah alus jigana teh.
Rek kieu pamali, rek kitu pamali.

Tah ieu contona :
Pamali : Tong ngajentul dina lawang panto => bisi nongtot jodo
Alasan logis : ngahalangan batur nu rek ngaliwat.


Cik naon deui nya jenis-jenis Pamali nu lian ?

NB : Pamali ieu mah sanes salaki na Bu Mali :D

herdianz 28th November 2007 13:58

Tong lalanggiran, bisi paeh indung ....

teuing naon alasan logis na ... :D

Ulukutek Leunca 28th November 2007 14:01

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 242465)
Tong lalanggiran, bisi paeh indung ....

teuing naon alasan logis na ... :D

Pangedulan etateh

tong ngadahar cau dempet budak mah pamali
padahalmah kolotna sarakah hayang cau nu gede

herdianz 28th November 2007 14:06

jadi kolot baheula mah nyarekan/ngadidik budak teh make cara nyingsieunan nyak, emh peninggalan jajahan walanda ieu teh, pembodohan ...

basa apel kuring di geunggeureuhkeun ku camer & capam, pedah kuring motong kuku peuting2, pamali cenah... ku kuring di tembal we, baheula mah pamali teh pedah poek, jeung can aya catut kuku, bahaya mun motong kuku peuting2, bisa kakeureut jeung ramo na ... :D hihihi

agescool 28th November 2007 14:07

budak leutik tong ngadahar tunggir hayam...


padahal eta bagian nu paling ngeunah...:bigcry:

cep.otsmar1 28th November 2007 14:08

Ulah ngadahar tunggir
Padahal etateh gudang na lemak... ngeungeunahna...

Ulah ngadahar jangjang hayamm....
lamun aya keneh ping2na atawa dadana...

angkelprog 28th November 2007 14:09

Ulah Meuli Uyah tengah Peuting,Pamali
Padahal mah euweuh warung nu buka :lol: :lol:

Ulukutek Leunca 28th November 2007 14:11

Quote:

Originally Posted by Mang Kodok (Post 242615)
Ulah Meuli Uyah tengah Peuting,Pamali
Padahal mah euweuh warung nu buka :lol: :lol:

ayeunamah meunang da aya indomaret 24 jam

agescool 28th November 2007 14:17

Ulah ngupil bari calangap....
nyaho sorangan epek samping na....

angkelprog 28th November 2007 14:20

Ulah sok ngado2rong mobil nu ban na kempes :getok:

herdianz 28th November 2007 14:34

ulah diuk dina meja, bisi..... bisi naon nyak ? :D :getok:

cep.otsmar1 28th November 2007 14:35

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 242947)
ulah diuk dina meja, bisi..... bisi naon nyak ? :D :getok:

bisi loba hutang....

hishigi-mibu 28th November 2007 14:38

ulah ombeh teu diseblok

asgartea 28th November 2007 14:40

Quote:

Originally Posted by hishigi mibu (Post 243000)
ulah ombeh teu diseblok

bisi bau nya.....

karek ge halaman 2 geus OOT euy :lol:

Ulukutek Leunca 28th November 2007 14:41

ulah diuk dina meja, bisi..... bisi naon nyak

Quote:

Originally Posted by Cep.Otsmar (Post 242969)
bisi loba hutang....

padahalmah meja na geus reyod

cep.otsmar1 28th November 2007 14:45

Ulah sare lampu dipoekan....

hishigi-mibu 28th November 2007 14:49

Quote:

Originally Posted by Cep.Otsmar (Post 243107)
Ulah sare lampu dipoekan....

kunaon ieu? bisi sieun?

herdianz 28th November 2007 14:52

Quote:

Originally Posted by Cep.Otsmar (Post 243107)
Ulah sare lampu dipoekan....

Quote:

Originally Posted by hishigi mibu (Post 243171)
kunaon ieu? bisi sieun?

hese mun rek ngintip ari kamarna poek mah ...

operasi OBIBO gagal ....

cep.otsmar1 28th November 2007 14:53

Bisi salah ngarampaan... sugan teh pamajikan ari pek teh...
Mitoha....

naon tah operasi OBIBO teh..?

herdianz 28th November 2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Cep.Otsmar (Post 243231)
Bisi salah ngarampaan... sugan teh pamajikan ari pek teh...
Mitoha....

naon tah operasi OBIBO teh..?

heuheuheu ...

OBIBO = Operasi BIlik BOlong ... :D

hishigi-mibu 28th November 2007 14:59

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 243278)
heuheuheu ...

OBIBO = Operasi BIlik BOlong ... :D

kaciri tukang ngintip yeuh

cep.otsmar1 28th November 2007 15:01

untung geus teu maje bilik...
kuring mah make terval....

Ulukutek Leunca 28th November 2007 15:05

Quote:

Originally Posted by hishigi mibu (Post 243335)
kaciri tukang ngintip yeuh

mun tos kapalang aya nu ngintip pek we cing jongjon mun bisa mah dingenah-ngeunah make desah, moal kungsi 5 menit ge indit pasti kabitaeun:lol:

herdianz 28th November 2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Cep.Otsmar (Post 243365)
untung geus teu maje bilik...
kuring mah make terval....

eta TV na tina bilik keneh kang ...

agescool 28th November 2007 15:08

ulah ombeh teu diseblok

Quote:

Originally Posted by asgartea (Post 243024)
bisi bau nya.....

karek ge halaman 2 geus OOT euy :lol:

bisi garing......:lol:

cep.otsmar1 28th November 2007 15:16

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 243451)
eta TV na tina bilik keneh kang ...

ayeuna mah tina seng....

Ulah sok ucing sumput lamun rek maghrib na keun..
cenah mah sok disumputkeun jurig...

Padahal mah geus waktu na ngampih...

agescool 28th November 2007 15:20

aya deui...mun awewe sasapu teu beresih..salaki na bakal brewokan.....:lol:

Ulukutek Leunca 28th November 2007 15:21

ulah sok ngaheot ti peuting bisi aya maung

padahalmah kolot rek he'es ka ganggu gandeng

hishigi-mibu 28th November 2007 15:22

ulah ngudud gunta ganti

herdianz 28th November 2007 15:22

ulah tutunjuk kanu kuburan, kudu di lamot heula curukna mun rek nunjuk

eh ieu mah lain pamali nyak ? :D

cep.otsmar1 28th November 2007 15:23

naon atuh...

nu jelas mah ulah sare dikuburan....

hishigi-mibu 28th November 2007 15:23

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 243731)
ulah tutunjuk kanu kuburan, kudu di lamot heula curukna mun rek nunjuk

eh ieu mah lain pamali nyak ? :D

lain pamali eta mah jorok

agescool 28th November 2007 15:25

aya deui...mun tuang kupat..kedah dibeulah tengah...nteu kenging di pesek cangkang na.....

hishigi-mibu 28th November 2007 15:26

Quote:

Originally Posted by agescool (Post 243768)
aya deui...mun tuang kupat..kedah dibeulah tengah...nteu kenging di pesek cangkang na.....

da hese mesek kupat na

asgartea 28th November 2007 15:29

Quote:

Originally Posted by agescool (Post 243690)
aya deui...mun awewe sasapu teu beresih..salaki na bakal brewokan.....:lol:

Aya oge, sasapu teh kudu tepi ka beres, rejekina bisi katuluykeun batur.
Padahal mah, euweuh deui nu rek mantuan / nerusken sasapu.

Abbel1 28th November 2007 15:30

Quote:

Originally Posted by agescool (Post 243768)
aya deui...mun tuang kupat..kedah dibeulah tengah...nteu kenging di pesek cangkang na.....

Mun dibeulah pinggir mah atuh siga nyisiran wae :lol:

agescool 28th November 2007 15:33

Quote:

Originally Posted by abbel (Post 243845)
Mun dibeulah pinggir mah atuh siga nyisiran wae :lol:

wahahahaha..kupatna di golep gotun...:lol:

Ulukutek Leunca 28th November 2007 15:39

tong sok kokodok kana erok
bisi di cabok

tah ieu mah kolot teu ngabobodo bener

tonosaur1 28th November 2007 16:50

wkwkwkw.. jadi inget pas ngora..

tapi pararoho deiu eta pamali pamali teh.. :getok:

Ulukutek Leunca 28th November 2007 16:58

Quote:

Originally Posted by tonosaur (Post 245003)
wkwkwkw.. jadi inget pas ngora..

tapi pararoho deiu eta pamali pamali teh.. :getok:

deudeuh teuing si akang berarti ayeuna geus kolot:lol:


All times are GMT +8. The time now is 17:12.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.