DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Banyumas (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=176)
-   -   tangi turu jam pira??? (http://forum.detik.com/showthread.php?t=45782)

ngatiyem 23rd June 2008 21:26

tangi turu jam pira???
 
rika-rika nek tangi turu jam pira???esuk apa awan???apa malah ora turu...
nek inyong siy jam 9 wis tangi,wong turune jam 3 isuk :getok:

ArEaL70 24th June 2008 00:11

Quote:

Originally Posted by ngatiyem (Post 2958320)
rika-rika nek tangi turu jam pira???esuk apa awan???apa malah ora turu...
nek inyong siy jam 9 wis tangi,wong turune jam 3 isuk :getok:

nek nyong mau beng ra kira2 yu...
turu jam 10 wengi tangi jam 12 wengi...
turu maning jam 6 esuk...njeblug tenan mripate,ngasi pedes rasane

matrixismine 24th June 2008 08:45

Quote:

Originally Posted by ngatiyem (Post 2958320)
rika-rika nek tangi turu jam pira???esuk apa awan???apa malah ora turu...
nek inyong siy jam 9 wis tangi,wong turune jam 3 isuk :getok:

Lah kiye...ngapa baen sih wengi wengi lek lekan?

hendra2_zankies 24th June 2008 10:04

tangi mau esuk jam 7 kang, turune mau mbengi jam 1:afro::afro:

ArEaL70 24th June 2008 16:19

Quote:

Originally Posted by matrixismine (Post 2962736)
Lah kiye...ngapa baen sih wengi wengi lek lekan?

iya nyong be curiga kang...
masa wedon2 lembur terus,tekan jam telu maning
aja2 propesine satpam perumahan ya kang...????:lol::lol:

klewer 24th June 2008 16:26

Quote:

Originally Posted by ngatiyem (Post 2958320)
rika-rika nek tangi turu jam pira???esuk apa awan???apa malah ora turu...
nek inyong siy jam 9 wis tangi,wong turune jam 3 isuk :getok:

ngatiyem nek nggolet rongsok aja gasik2
melasi kancane ora kebagian
ngko rika domahi nang area70

ArEaL70 24th June 2008 16:37

Quote:

Originally Posted by klewer (Post 2972894)
ngatiyem nek nggolet rongsok aja gasik2
melasi kancane ora kebagian
ngko rika domahi nang area70

ooo,jebul ngatiyem tukang rongsok yach kang????
wis nek aya kuwe nyong ngalah bae lah,
men kon diangkuti kbeh nang Ngatiyem.

matrixismine 24th June 2008 18:17

Quote:

Originally Posted by ArEaL70 (Post 2973167)
ooo,jebul ngatiyem tukang rongsok yach kang????
wis nek aya kuwe nyong ngalah bae lah,
men kon diangkuti kbeh nang Ngatiyem.

Oh kaya kuwe? bener apa kiye ngatiyem?
Terus terang lah... kan philip terang terus...
Jajal takon sing bersangkutan baen yuh..? Silakan mbokyu ngatiyem..:clap:

thepresiden_jarwo 24th June 2008 21:05

Quote:

Originally Posted by ngatiyem (Post 2958320)
rika-rika nek tangi turu jam pira???esuk apa awan???apa malah ora turu...
nek inyong siy jam 9 wis tangi,wong turune jam 3 isuk :getok:

paham lah aku tah yem..............:lol:

nong aku segeleme mata melek bae..........:smoking:

@toet 24th June 2008 22:57

Quote:

Originally Posted by klewer (Post 2972894)
ngatiyem nek nggolet rongsok aja gasik2
melasi kancane ora kebagian
ngko rika domahi nang area70

kang ngerti temen masalah rongsok?
rika bose ya...?
(hayo ngaku!)


All times are GMT +8. The time now is 20:31.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.