DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Yogyakarta (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   [KRiPiK Ngetrit Meneh] UMpomo KOwe.... (http://forum.detik.com/showthread.php?t=31167)

xll_KRiPiK_llx 28th March 2008 15:13

[KRiPiK Ngetrit Meneh] UMpomo KOwe....
 
iki umpomo'ne bedo lho ndek wingi dab... jeng.....

Nek umpomo kowe dadi gubernur Jogja kowe arek ngopo??


Nek aku arep Memajukan Jogja dari Segi Kebudayaan yang akhir2 ini mulai menyusut... satu lagi.. Memajukan DF. Reg Jogja.. Agar Lebih Swadaya lagi...xixixixiixix....


Lha nek kowe2 opo???


:smoking:

xll_KRiPiK_llx 28th March 2008 15:14

NOMERSIJIIIIIIIIIIIIIIIII

Sakdurunge didisik'i...:lol:

iwanoor 28th March 2008 15:16

mer loro ...................

parto_sentono 28th March 2008 15:17

nomer Teluuuuuuuuuuuu

dulkenyut 28th March 2008 15:17

Pik...
iki aku ono duwit sewu.. tukuo tali rafia nang warung terus ditalekke nang blandar, iki wis tak cepakke kursine..



:clap:

xll_KRiPiK_llx 28th March 2008 15:18

Quote:

Originally Posted by Doel Kenyut (Post 1637006)
Pik...
iki aku ono duwit sewu.. tukuo tali rafia nang warung terus ditalekke nang blandar, iki wis tak cepakke kursine..



:clap:

huzz... kosek dab... durung wektune ki aku.. masih panjang perjalananku...

*mumpung simbah ra ono kie...:lol:

Keita 28th March 2008 15:18

jawaban waton po tenan ki pik??

parto_sentono 28th March 2008 15:19

aku arep gawe negoro dhewe

xll_KRiPiK_llx 28th March 2008 15:21

Quote:

Originally Posted by Keita (Post 1637041)
jawaban waton po tenan ki pik??

ya beneran dunk sayangggggggggggggggggggggggggg:kiss:

Keita 28th March 2008 15:21

Quote:

Originally Posted by parto_sentono (Post 1637057)
aku arep gawe negoro dhewe

hotspot gratis dgn benwith melimpah yo kang?

aku melu kowe wae nek ngono :lol:


All times are GMT +8. The time now is 21:28.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.