DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   awas aya pulisi ! (http://forum.detik.com/showthread.php?t=507840)

cecejello 5th September 2012 17:48

awas aya pulisi !
 
pulisi teh kedahna janten pengayom masyarakat. ngan teu kitu gening kabuktosanana di lapangan mah. urang teh cenderung sieun siga ningali musuh upami ningal pulisi teh. komo waktos aya razia mah.

ieu kedah dilereskeun. ulah dugi ka kateterasan. nu sok katingali awon teh nyaeta, ari palebah razia pulisi teh siga nu seueur, ari waktos aya kamacetan sok siga nu ngalaleungit. siga nu ngantep.

mugi-mugi tiasa janten masukan anu sae kanggo sadayana. hatur nuhun.

jokosuper999 5th September 2012 19:47

nggih, kulo ngertos mbah

globalized 6th September 2012 21:38

ga ngerti deh bahasa nyaa:P;

cecejello 7th September 2012 16:14

wah, kirain pake bahasa sunda bakalan pada ngerti. :nyengir:
perlu di translate kayaknya ya? :blushing001:


All times are GMT +8. The time now is 11:54.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.