DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Yogyakarta (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   kenopo kok jeleh nge-DF??? (http://forum.detik.com/showthread.php?t=112914)

dudunavi 4th August 2009 17:53

Wis ono FB, Akeh Gawean, Wingi kie angel le login, Saiki DF dadi abot,,

Ceye 4th August 2009 21:22

Nganggo flash lemOOT dadi kadang males OL...:nyerah:

thenmustibas 5th August 2009 00:42

Lagi sibuk tenan, ra kober ngenet :bingung:
Tapi cen wis rodo bosen ngeDF soale tambah suwe tambah sepi wae :thatsrite:

gudheg 5th August 2009 13:44

Quote:

Originally Posted by Zed99Zandy (Post 8658729)
hi hi hi, I'll be back:nicethread:

weh iki sk pantaran karo aku. kekekkekeke.
kelingen pertama ketemu neng trit bon bin mbiro luko. hahahhahaah

amil 5th August 2009 13:51

Quote:

Originally Posted by gudheg (Post 8669064)
weh iki sk pantaran karo aku. kekekkekeke.
kelingen pertama ketemu neng trit bon bin mbiro luko. hahahhahaah

bon bin ki sih akeh kewane pora to yu?

*mit OOt.. mumpung kelingan pingin takon sing nang yoja kutho :)

gudheg 5th August 2009 14:33

Quote:

Originally Posted by amil (Post 8669137)
bon bin ki sih akeh kewane pora to yu?

*mit OOt.. mumpung kelingan pingin takon sing nang yoja kutho :)

yo ijih akeh. lumayanlah..dari pada omahku langaka kewane.:hface:

amil 5th August 2009 14:37

Quote:

Originally Posted by gudheg (Post 8669804)
yo ijih akeh. lumayanlah..dari pada omahku langaka kewane.:hface:

halahh padakke kq karo omah... :bingung:

:D

Puscel 5th August 2009 14:55

Quote:

Originally Posted by gudheg (Post 8669804)
yo ijih akeh. lumayanlah..dari pada omahku langaka kewane.:hface:

yu...nek neng bon bin saiki mlebu ne piro ya?:blushing:
*karo nglirik kang amil sing marai OOT :D

gudheg 5th August 2009 14:57

Quote:

Originally Posted by Puscel (Post 8670143)
yu...nek neng bon bin saiki mlebu ne piro ya?:blushing:
*karo nglirik kang amil sing marai OOT :D

embuh yo, trakhir 1,5 th yg lalu: mlebu 6000 jeng.

Puscel 5th August 2009 15:06

Quote:

Originally Posted by gudheg (Post 8670166)
embuh yo, trakhir 1,5 th yg lalu: mlebu 6000 jeng.

nggih...matur nuwun,:roses:
soale suk bodo arepe ngajak bocah2 mrono...ben siap2 le nggowo duit :D


All times are GMT +8. The time now is 20:27.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.