DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Daramel naon sareng dimana baray sadaya? (http://forum.detik.com/showthread.php?t=19325)

koeya_bathox 14th January 2008 10:17

Daramel naon sareng dimana baray sadaya?
 
Pan tos aya tret nyuhunkeun jenengan, aya tret panglinggihan, aya tret almamater. Tah ayeuna akang hoyong terang para wargi sadaya didamel dimana sareng janten naon.
Dibalakan ku akang.

Akang di damel di Sudirman, di hiji pausahaan sekuritas, nyepeng bagian purah ngakutan sareng ngakatan kompiuter, bahasa legegna mah bagian aiti ...

Mangga anu sanes ...

Bibal 14th January 2008 10:54

Ganesha 10
Technical Supports

herdianz 14th January 2008 11:59

Sudirman Kav. 7-8, jakpus
Sales produk IT (Epson, Imation, Emerson, Toshiba)

Job Des kuring :
- Pre-Sales Support
- Tech. Support
- IT Support
- DBA
- Teknisi
- OB
- Seksi udar ider
- dll

bilih bade meser mangga ...

*Nyumput*

Ulukutek Leunca 14th January 2008 12:03

senen - jumat di tebet jadi TS IT (MT HARYONO Kav 27)
saptu di RumKit Depok IT
Minggu di imah hees kacapean

FIM 14th January 2008 12:06

kuring mah di Lab

bagian keuangan..

Tapi gawean unggal poe DF jeung browsing...nu penting DUIITTTT DUUUIIITTT
:D

alamers 14th January 2008 12:12

mmmh
 
abdi mah ayeuna d setiabudi bangdung
bulan depan d jakpus
bolak balik we jakarta bandung

hishigi-mibu 14th January 2008 12:28

abdi mah di kongsultan jiga si jawara lah

gimbal1 14th January 2008 12:37

Quote:

Originally Posted by Bibal (Post 767945)
Ganesha 10
Technical Supports

rarasaan etamah konsultan nyak...

kuring mah moal beja beja ah bisi diseseulan ku pm hahahaha

:getok:

hennysh 14th January 2008 13:00

Quote:

Originally Posted by gimbal (Post 770244)
rarasaan etamah konsultan nyak...

kuring mah moal beja beja ah bisi diseseulan ku pm hahahaha

:getok:

naha sieun ku pm kang :smoking:
pan sami2 jalmi sanes :piss:

Abdi mah damel di setrasari, bagian teu pararuguh :devilish:
nya ngagaji tukang,ngetikan pajak, ngadonlot,motocopy, ngecan, seu-eur deuilah

angkelprog 14th January 2008 14:05

Ma2ng damel di Bandung Jln.M.Toha 77 (Mangga Pilari we)
Bagian :
- Checking,Cleaning,Service,Repair parabot Kantor nu berbau Mechanical & Electrical.bahasa ngota na mah nehnisi
- gawe sampingan ngadangdosan komputer,kadang2 sok ngupahan mojang nu leweh:lol::lol::lol:


All times are GMT +8. The time now is 17:41.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.