DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Geng Motor (http://forum.detik.com/showthread.php?t=2054)

cep.otsmar1 28th September 2007 17:25

Geng Motor
 
Lur, kuring asak hariwang ninggali jeung maca loba kajadian ku barudak geng motor, sabeuneurna maranehna teh hayang naon jeung tujuana naon?.
matak hariwang, karunya anu teu boga dosa, da kuring yakin duel mah can tangtu warinaan.
Cik ceuk dulur sakabeh kumaha ieu teh?

pizzakill 28th September 2007 17:32

Eta mah komunitas jeung kahirupan barudak ngora.. Jd sesah lamun ngahilangkeunna, da sayah yakin polisi sa Bandung mah moal bisa nuntaskeun ieu perkara....ti baheula tos di awar2 "Perang terhadap Gang Motor Ku polisi teh" tp kanyataan nya ya....kitu2 keneh!
Soalna eta gank teh tos mendarah daging ka barudak, sareng tiap poe aya we rekrutan2 anyar na...salain eta gang motor oge di manfaatkeun ku pihak jahat kanggo menghasilkan keuntungan!
Langkah pertama mah safety sajah, tong katempat2 sepi so2ranganan, lamun wengi2 teh!!
:):)

cep.otsmar1 28th September 2007 17:51

sabeuneurna mah karunya, kamaraneh na teh,
da anu katinggali mah, ngan gagayaan, aing-aingan, malikir teu nya lamun anu "koid" maotna konyol, anu konyol tea bakal pikumahaeun engkena.
karunya pisan. Geus kolotna mah neangan duit keur ngabiayaan sakola na,hirupna, ari budak na meni teu mulang tamba. Cik jang sing karunya ka Apa jeung k Ema? dan kuring yakin pasti areumbung hirup kikituan teh.

Ah kuring mah ngadoakeun we sing saladar we,
jeung k Polisi sing salabar dina usahana nguruskeun anu karieu.

pizzakill 28th September 2007 17:55

Amien....
Moga2 doanya dikabul ku 4JJl nya....
:D

Bibal 28th September 2007 18:30

nu lieur hungkul eta mah

JawaRa 28th September 2007 18:42

nya sirah nu ngarasakeun lieur mah

anakmeonk 28th September 2007 19:28

barudak ngora kang.....
jaman urang smu ge babaturan gegedug moonraker jeung BGZ aya...
ayeuna geus kolot malah jadi ustad di sukahaji

mikha.ilenov 29th September 2007 01:18

halah ieu nu ngabahas gengong dimana2
asa lieur ungal poe macaan koran

fadey_jevera 1st October 2007 01:05

asa geus teu aneh ningali geng motor di bandung mah
leungit hiji borojol dua

Bibal 1st October 2007 08:57

tah di cartoonet ge sok aya geng motor :D


All times are GMT +8. The time now is 16:50.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.