DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Cik.....poe ieu meuli kabutuhan naon wae ? (http://forum.detik.com/showthread.php?t=31718)

SORDIXS 31st March 2008 19:42

Cik.....poe ieu meuli kabutuhan naon wae ?
 
Mimitian ku kuring :

poe ayeuna meuli
1. sapatu (da geus soek hareup na :D)
2. langganan meuli udud mild
3. pulsa nu 50 rebu

sakitu heula.

sok nu sanes daftar didieu nya :cheers:

angkelprog 31st March 2008 19:44

poe senen barang beli :

1. 234 sabungkus
2. minuman kaleng

ka2ra sakitu :D

protrek 31st March 2008 20:08

1. udud mangboro bereum
2. kaos singlet
3. kolor anu sa kotak tilu :D

tresna 31st March 2008 20:08

ari kuring mah..
poe ayeuna

1.meli gorengan tilurebueun
2.pokariswitt kaleng 1

rek meli sangu...teu kabita..ku gorengan wae geus wareg

protrek 31st March 2008 20:12

^ heuuh da gorenganana sagede tolombong hijina jadi wareg :lol:

tresna 31st March 2008 20:24

Quote:

Originally Posted by protrek (Post 1673093)
^ heuuh da gorenganana sagede tolombong hijina jadi wareg :lol:

huehue...loba tambahna mereun...di tuang ku nyalira,,,di ageh2 ka babaturan..ngadon "iya iya" wae..ah geus we,,di hekok ku nyalira di tambah teh panas..mantappss..:lol:

fadey_jevera 31st March 2008 20:32

meuli naon nya
teu salah mah...
  1. Surya Signature sa Slop
  2. Kaos Kaki
  3. Pocari Sweat sachet sa Dus
  4. Kopi sa-keler
  5. Taro 2 bungkus
karek eta hungkul

tresna 31st March 2008 20:36

Quote:

Originally Posted by Fadey Jevera (Post 1673230)
meuli naon nya
teu salah mah...
[LIST=1][*]Surya Signature sa Slop

Teu leupat kang ieu meser roko jiga kanggo icaleun??..kuat ka sa slop..

angkelprog 31st March 2008 22:07

dagang panginteun

nugraha1 1st April 2008 00:44

Ngagaleuh "karet" sabungkus merk sutra kanggo engke malaem minggu...Stok persediaan bilih kabujeng seep....:D


All times are GMT +8. The time now is 20:49.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.