DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Bandung (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Tatarucingan ... (http://forum.detik.com/showthread.php?t=4794)

herdianz 13th November 2007 12:50

Tatarucingan ...
 
Sok ah tatarucingan .....

tapi hiji2 nyak, meh teu lieur... :getok:

yeuh ti kuring mah nu gampang heula we, da nu hese mah kuring ge teu nyaho, :D, kieu :

si kikil keur ngaronda peuting2 malem jumat kliwon, can lila ngaronda, aya beja pamajikanana ngajuru .... teu lila nya lahir we budak teh, tah pertanyaan na, "ka saha eta budak kudu nyebut 'bapa' ? "

itos1 13th November 2007 13:39

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 141461)
Sok ah tatarucingan .....

tapi hiji2 nyak, meh teu lieur... :getok:

yeuh ti kuring mah nu gampang heula we, da nu hese mah kuring ge teu nyaho, :D, kieu :

si kikil keur ngaronda peuting2 malem jumat kliwon, can lila ngaronda, aya beja pamajikanana ngajuru .... teu lila nya lahir we budak teh, tah pertanyaan na, "ka saha eta budak kudu nyebut 'bapa' ? "

Aya sababaraha kamungkinan :

1. Bisa ka si nana, da nu ngajuru pamajikan Nana, tapi si nana sahana si kikil ?
sabab lamun si kikil teh bapakna si nana, si budak engke ngageroan si kikil teh bapak oge, ngan bapak aki :lol:

2. Biasana budak ayeuna jarang ngageroan ku sebutan bapak, lamun teu AYAH, aya oge ABAH, jarang-jarang ari DADDY mah. Tah nu masih digeroan bapak mah biasana ka guru, jarang Om guru mah.:piss:

Cekap heula sakitu, bade posting nu sanes heula....

BALAGADONA 13th November 2007 13:54

bener hebat analisa kang Itos, jawaba na nya ka Nana sabab si kikil mah nuju ngaronda da anu ngalahirkeun mah pamajikan NANA ...... :lol:

bener kan kang herdianz ...:speachless:

herdianz 13th November 2007 14:02

jis langsung kajawab.... *baeud*

pizzakill 13th November 2007 14:03

saratus kanggo kang ITOS...tp sarebu kanggo abdi...:getok:

pizzakill 13th November 2007 14:04

yeuh coba anu ieu...

"di dedet-dedet... di goyang-goyang... lamun diangkat bijil cai anu bodas"
Naon???

herdianz 13th November 2007 14:06

Quote:

Originally Posted by pizzakill (Post 141845)
yeuh coba anu ieu...

"di dedet-dedet... di goyang-goyang... lamun diangkat bijil cai anu bodas"
Naon???

ngisikan beas .... nyak ?

itos1 13th November 2007 14:14

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 141852)
ngisikan beas .... nyak ?

Kirang lengkap kang...

Nu lengkap mah ngisikan beas bodas, Kumaha lamun beas beureum atawa beas hideung, caina rupi-rupi atuh :speachless:

herdianz 13th November 2007 14:19

Quote:

Originally Posted by itos (Post 141884)
Kirang lengkap kang...

Nu lengkap mah ngisikan beas bodas, Kumaha lamun beas beureum atawa beas hideung, caina rupi-rupi atuh :speachless:

ah nya angger we bodas caina mah rek beas beureum atawa hideung oge.

eta buktos na, rek org negro nu kulitna hideung, bule nu bodas, cina nu koneng, indonesia sawo kolot, angger we bodas kaluar na mah ... :D

itos1 13th November 2007 14:29

Quote:

Originally Posted by herdianz (Post 141907)
ah nya angger we bodas caina mah rek beas beureum atawa hideung oge.

eta buktos na, rek org negro nu kulitna hideung, bule nu bodas, cina nu koneng, indonesia sawo kolot, angger we bodas kaluar na mah ... :D

Keula-keula, asa teu puguh, kaluar naon ieu teh...??
lamun kaluarna di tempat nu laen mah moal bodas tapi KONENG :lol: :cheers:

balik deui ah ka laptop, sok tarucing....


All times are GMT +8. The time now is 16:56.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.