DetikForum

DetikForum (http://forum.detik.com/index.php)
-   Yogyakarta (http://forum.detik.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Lagu lan grup band nopo ingkang gawe bangga warga Jogja? (http://forum.detik.com/showthread.php?t=51305)

Ceye 26th July 2008 18:11

Lagu lan grup band nopo ingkang gawe bangga warga Jogja?
 
Sederek kemawon, enten sing tasih kelingan lagu Yogyakarta saking Kla Project? Lagu meniko gawe kulo bangga amargi nyeritak'e suasana Yogyakarta. Klip asli lagu meniko tentang suasana Jogja jaman dulu ingkang tasih asri lan mboten ruwet koyo sakniki. Nganti sakniki kulo tasih seneng ngrungok'e lagu Yogyakarta saking Kla Project.
Kul nggih remen lagu Sheila On 7 ingkang judule Tunggu Aku Di Jakarta amargi video klipe nyeritak'e tentang suasana Jogja nganti tekan Bantul, berbagai hasil kesenian Jogja nggih di ketok'e dadose gawe kulo bangga sebagai warga Jogja.
Grup band ingkang gawe bangga kangge kulo Sheila On 7, Jikustik, The Rain lan Letto. Nanging sakniki Sheila On 7 sampun redup, kalah kaliyan grup band anyar. Nanging kulo tasih seneng ngrungok'e lagune Sheila, lagu paling favorit JAP (bintang klipe Dian Sastro) lan Maaf saking Jikustik.

mr.sedenk 26th July 2008 18:18

Quote:

Originally Posted by Ceye (Post 3521894)
Sederek kemawon, enten sing tasih kelingan lagu Yogyakarta saking Kla Project? Lagu meniko gawe kulo bangga amargi nyeritak'e suasana Yogyakarta. Klip asli lagu meniko tentang suasana Jogja jaman dulu ingkang tasih asri lan mboten ruwet koyo sakniki. Nganti sakniki kulo tasih seneng ngrungok'e lagu Yogyakarta saking Kla Project.
Kul nggih remen lagu Sheila On 7 ingkang judule Tunggu Aku Di Jakarta amargi video klipe nyeritak'e tentang suasana Jogja nganti tekan Bantul, berbagai hasil kesenian Jogja nggih di ketok'e dadose gawe kulo bangga sebagai warga Jogja.
Grup band ingkang gawe bangga kangge kulo Sheila On 7, Jikustik, The Rain lan Letto. Nanging sakniki Sheila On 7 sampun redup, kalah kaliyan grup band anyar. Nanging kulo tasih seneng ngrungok'e lagune Sheila, lagu paling favorit JAP (bintang klipe Dian Sastro) lan Maaf saking Jikustik.

NOMERJIIII

wah kang ketoke group bande wes disebut kabeh karo njenengan....wekekeke

Ceye 26th July 2008 18:20

Quote:

Originally Posted by mr.sedenk (Post 3521936)
NOMERJIIII

wah kang ketoke group bande wes disebut kabeh karo njenengan....wekekeke

Nek lagu liyane sing gawe bangga sebagai warga Jogja ono ora?

weeshnoe 26th July 2008 21:25

nek marai trenyuh malah ono,Yogyakarta ne KLa Project...

marai kelingan jogja wae....

dehanif 26th July 2008 22:32

Quote:

Originally Posted by weeshnoe (Post 3523212)
nek marai trenyuh malah ono,Yogyakarta ne KLa Project...

marai kelingan jogja wae....

Sepasang Mata Bola Grup Band : Waljinah

Lagu yang mengharu biru kota jogja !!!

lek-paidi 26th July 2008 23:18

Quote:

Originally Posted by dehanif (Post 3524050)
Sepasang Mata Bola Grup Band : Waljinah

Lagu yang mengharu biru kota jogja !!!

endank soekamti....:smoking:
salah satu pelopor musik punk indonesia...

weeshnoe 27th July 2008 00:15

CELAKA by KERONCONG CHAOS :lol::lol:

CErita LAki2 KAlah....

link Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=I-cv8H2LSkI

de_matrix 27th July 2008 00:29

sastromoeni lan tcap idola remaja..

Ceye 27th July 2008 09:38

Ono lagu tentang Jogja sing ketinggalan yoiku lagu Parangtritis seko Didi Kempot.
Rasane kepengen nangis yen kelingan Parang Tritis
.........

ist 27th July 2008 09:47

SKJ'94 yo apik loh lagune... yeah arepo isih band indi, ning mugo wae ndang nasional :D


All times are GMT +8. The time now is 00:57.


Powered by vBulletin
Copyright © 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.