View Single Post
Old 5th September 2012, 17:48
#1  
cecejello
Registered Member
cecejello is offline

Join Date: Sep 2012
Posts: 8
cecejello is a new comer

Send a message via Yahoo to cecejello
Default awas aya pulisi !

pulisi teh kedahna janten pengayom masyarakat. ngan teu kitu gening kabuktosanana di lapangan mah. urang teh cenderung sieun siga ningali musuh upami ningal pulisi teh. komo waktos aya razia mah.

ieu kedah dilereskeun. ulah dugi ka kateterasan. nu sok katingali awon teh nyaeta, ari palebah razia pulisi teh siga nu seueur, ari waktos aya kamacetan sok siga nu ngalaleungit. siga nu ngantep.

mugi-mugi tiasa janten masukan anu sae kanggo sadayana. hatur nuhun.
Reply With Quote