View Single Post
Old 10th October 2008, 16:08
#1  
thenmustibas
Mania Member
thenmustibas is offline

thenmustibas's Avatar

Join Date: Nov 2007
Posts: 5,351
thenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legendthenmustibas is a legend

Wink Cita-citamu, kekarepanmu lan kepenginanmu...

Koyone wis mulai garing nganti trit2 lawas do disunduli meneh...
Makane tak gawe trit anyar mek iso nggo reriungan tapi ojo terlalu oot ndak nggo digembok. Trit iki mengakomodir cita2mu, kekarepanmu lan kepenginanmu. Iso dalam jangka pendek iki, bahkan kepenginanmu dino iki utawa cita2mu sing sifate jangka panjang. Mungkin dengan mendeklarasikan nang kene dadi sansaya termotivasi olehe mujutake lan mungkin sopo ngerti cah2 liane nang kene iso nyengkuyung nganggo dungo, paling ora minimal nyemangati... Monggo

Malapetaka??? Malahketawa kalee....
Jogjaku memang Istimewa
Reply With Quote