View Single Post
Old 12th March 2008, 19:31
#27  
barlian
Mania Member
barlian is offline

barlian's Avatar

Join Date: Sep 2007
Location: Kemang city
Posts: 5,362
barlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legendbarlian is a legend

Send a message via Yahoo to barlian
Default

Klo menurut aku lebih banyak manfaatnya om masalahe aku cerak waduk :

1. PLTA .... sebelum ono waduk isih nganggo lampu tempel
2. Sarana memancing
3. rekreasi keluarga terutama daerah sendang wonogiri...ono jetboot
4. kanggo renang(padahal gak iso renang,nganggo gaya batu)
5. iki seng paling seneng,nek musim udan gede,trus banjirr iwak podho
mabuk,dadi iwak golek banyu bening tinggal njupuki wae biasane entok
karung2an,contone iwak lencek,sogo,gurame nila,jair,lan iwak kutuk/gabus bahasa indonesiane gabus)
6. kangggo ngairi sawah,iki manfaate kanggo pertanian
7. Budidaya karamba

pengenku ke depan pulau2 tengah2 waduk tak gawe cottage bintang 7 ben ngalahke seng ono dubai kae....trus gawe bandara ono nduwur air nggon waduk ben ngalahke bandara ono hongkong (ngimpi ya kali aku,ngimpi duwur khan gakpopo)sayange durung ono investor seng tertarik,sopo ngerti mergo ono trid iki lan ono investor seng tertarik iso kaleksanan(mugo2 dongakne konco2 mawon)Amin
Reply With Quote