View Single Post
Old 13th November 2008, 12:34
#23  
sutantop
Banned
sutantop is offline

Join Date: Feb 2008
Posts: 1,280
sutantop is a celebrity wannabe

Default

Ndherek bingah nggih "Cah Ayu"... Mugi dados lare ingkang sae, mbangun miturut dhumateng tiyang sepuh, migunani tumraping Negari lan Agami.....
Reply With Quote